Bommel sneaker weer verkrijgbaar!

In april komt de Bommel sneaker op de markt, uiteraard vervaardigd door Floris van Bommel!

Het moest er ooit van komen. Een samenwerking tussen Floris v. Bommel en Ollie B. Bommel. Met het motto ‘Van Bommel sneaker? Bommel sneaker!’ lanceren de (van) Bommels 17 april 2021 een limited edition sneaker.

Floris: ‘Vanwege de naam loopt heer Bommel als een rode draad door mijn leven. Bij de Van Bommel-tak van familie kom ik hem al mijn hele leven in allerlei gedaantes tegen. De sterkste herinnering is zonder twijfel de tekenfilm Als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn achtste verjaardag vierde ik met wat vriendjes in de bioscoop bij deze film. Bijna veertig jaar later zit bij de donkere buien aan de hemel nog steeds de zwelbast in het weer.’

Uniek beeld van heer Bommel

Voor de sneakers is een uniek beeld van heer Bommel ontwikkeld. Normaal gesproken wordt heer Bommel midden in een verhaal afgebeeld. Speciaal voor de sneakers die zijn naam dragen heeft heer Bommel de tijd genomen om rustig te poseren en zich als modebewuste en zelfverzekerde heer van stand te laten vereeuwigen. Het portret van heer Bommel staat afgebeeld op het tonglabel van de sneakers.

De sneaker is in berevachtbruin suede uitgevoerd, de ondersteuning van de hiel heeft de vertrouwde geelrode kleuring met ruitmotief.

De sneaker is van 17 april gedurende een maand verkrijgbaar op www.florisvanbommel.nl, in de Floris van Bommel brandstores en bij een aantal Van Bommel authorized shops verspreid over het hele land.

< terug naar overzicht

22 juni, 2021