Het geheim van Marten Toonder: luxe cassette met dvd en metalen clich├ęplaat

Op 1 november verschijnt Het geheim van Marten Toonder, een bijzondere uitgave in cassette.

Het geheim van Marten Toonder zal een grote hoeveelheid en verscheidenheid aan afbeeldingen bevatten, deels niet eerder gepubliceerd. Toonder-biograaf Wim Hazeu probeert aan de hand van deze afbeeldingen antwoord te vinden op de vraag welke invloeden Toonder hebben geïnspireerd en gevormd. Wat maakte Marten Toonder tot de veelzijdige schepper van een uitzonderlijk oevre?

Unieke cliché-plaat en dvd met bijzonder materiaal
Elke cassette bevat een uniek en origineel exemplaar van een zogeten ‘cliché’, de metalen drukplaat waarmee, ver voor het digitale tijdperk, de stroken van de Bommelverhalen in de krant werden afgedrukt. Tevens wordt een dvd ingestoken met daarop bijzonder documentair materiaal.

Intekenen op clichéplaat
Vanaf 1 tot 30 september kan de liefhebber zelf een clichéplaat uitkiezen die bij het boek wordt geleverd.

Lees hier meer over het reserveren.

Het boek wordt in groot formaat vervaardigd door Joh. Enschedé Amsterdam, specialist in hoogstaande en complexe drukprocedés.

In het najaar van 2019 bestaat Uitgeverij De Bezige Bij 75 jaar. Het geheim van Marten Toonder is een van de uitgaven waarmee de uitgeverij dit jubileum viert. Het geheim van Marten Toonder is de eerste coproductie van De Bezige Bij en door Joh. Enschedé Amsterdam.

Lees hier meer over Het geheim van Marten Toonder.

terug naar overzicht
15 - 08 - 2019